WELKOM

Energie is de basis van al het leven. Alles is energie. Ons lichaam ook. Elk lichaamsdeel, orgaan, weefsel en cel is energie. Maar ook elke gedachte en emotie is energie. Om goed te kunnen functioneren is het nodig dat de energie in en om ons heen vrij kan stromen.

Zolang lichaam en geest in balans zijn voel je je goed. Je bent gezond. Je levensenergie stroomt ongehinderd door energiebanen (meridianen) in je lichaam.      

Door verschillende redenen (extern of intern) kunnen blokkades ontstaan, waardoor je energie niet meer vrij kan stromen. Overbelasting, stress, angst, verdriet, woede, er ontstaat disbalans.

Meestal is het menselijk lichaam in staat om de balans zelf weer te herstellen. Maar wanneer deze disbalans te lang duurt, zal dit leiden tot lichamelijke en/of geestelijke klachten zoals; pijnlijke spieren, stress, vermoeidheid, darmklachten, burn-out, hoofdpijn, ect. 

Lekker in je vel zitten is niet zomaar vanzelfsprekend en zeker in deze tijd niet altijd eenvoudig. Het vinden en houden van een goede lichamelijke, geestelijke en emotioneel balans is voor ieder een grote uitdaging.

De massages die wij geven kunnen daar echter een belangrijke bijdrage aan leveren.


DE MASSAGE :

- neemt spanning weg

- stimuleert een goede doorbloeding

- houd het bewegingsapparaat soepel

- heft blokkades op

- herstelt de energiebalans

- vermindert of heft de pijn op

- geeft weer nieuwe energie

- neemt fysieke en geestelijke spanning weg

- bevordert het zelfhelende vermogen van het lichaam

 

Alles hangt aan elkaar samen: lichaam, emoties, gedachten, je omgeving, de mensen om je heen, de wereld. Alles heeft invloed op je (wel)zijn.