Lomi Lomi massage

 Een lomi lomi massage is een heerlijke ontspannende en ritmische massage die zijn oorsprong kent vanuit Hawai.Door het toerisme is deze massage techniek inmiddels over de hele wereld verspreid.
Lomi betekent kneden, wrijven en kalmeren. Kenmerken van de lomi lomi techniek is het masseren met de onderarmen.

Een lomi lomi massage balanseert de energiestroom in het lichaam. Het herstelt de vitaliteit, vermindert stress en spanning. Het heeft een stimulerende werking op het zenuwstelsel, de zintuigen en verhoogt het lichamelijke bewustzijn.
Het vermindert pijnlijke gewrichten en versoepelt de bewegingen van het lichaam.
De massage stimuleerd zowel de stofwisseling als de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen gemakkelijk door het lichaam kunnen worden afgevoerd.

Lomi lomi is niet alleen een lichamelijke ervaring, maar kan ook helpen om blokkades en spanning los te laten op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. De ritmische bewegingen zijn als een dans en kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die de blokkades en spanningen in het lichaam weg spoelen.


De lomi lomi is een hele mooie liefdevolle, uit het hart gegeven massage, waardoor het hele lichaam rustig wordt en weer in het eigen harmonishe en natuurlijke ritme komt.


Het ultieme moment van rust in het drukke hedendaagse bestaan!