stoelmassage

Stoelmassage gebaseerd op de meer dan 5000 jaar oude Japanse AMMA-Shiatsu acupressuur (drukpunten) techniek. De massage wordt gegeven met de kleding aan (het liefst een t-shirt) en er wordt geen olie gebruikt.
De duur is 20 minuten en gebeurt op een comfortabele ergonomische stoel die het lichaam volledig ondersteunt. Hierdoor kan men goed ontspannen.
Het hoge tempo waarin de mensen tegenwoordig leven zorgt voor steeds meer spanningen, overal in het lichaam. Bovendien werken veel mensen steeds meer en langdurig in dezelfde houding. Dit leidt steevast tot spanning en stijfheid in de spieren, veelal in nek en schouders. Dit kost veel energie en kan op den duur doorbloedingsstoringen, vermoeidheid en pijn veroorzaken. Doordat de stoelmassage ontspant en tegelijkertijd de bloedcirculatie bevordert, is het een effectief middel om deze verschijnselen en bijkomende stress-symptomen te bestrijden.
Het beste resultaat wordt bekomen in het geval van regelmatige massages, deze hebben een opbouwend effect.
Stoelmassages bevorderen de eliminatie van toxines. De afvalstoffen worden uit de spieren afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de zuurstoftoevoer wordt verbeterd. Na 20 minuten voelt men zich energieker, ontspannen en opgefrist. Bovendien wordt ook het immuunsysteem versterkt.