JUDITH:
Ik ben heel blij met Bart! Net terug van een massage bij hem en het is echt een opluchting. Persoonlijk ga ik graag voor een massage als ik echt last heb van mijn spieren of heel veel spanning in mijn lijf heb . Ik vind het dan ook fijn als die spieren goed worden aangemoedigd om hun “knopen” te laten gaan. Bart luistert echt naar je en naar wat je aangeeft. Dus toen ik aangaf dat steviger fijner was deed hij dat, maar bleef hij ook controleren of het niet te hard was. Top! Hij is professioneel, vriendelijk en heeft veel kennis in huis. Bovendien zijn nu mijn spieren eindelijk aan het loslaten waar ze eerst gespannen bleven. Aanrader!

Rachel:
De vier handenmassage word op een hele integere en liefdevolle manier gegeven,zodat ik me helmaal kon ontspannen en me over kon geven in het moment en helemaal bij mezelf kon komen. Dank jullie wel voor deze mooie ervaring!!

Ellen:
Ik heb bij massage-innerbalance een heerlijke ontspannings massage gehad. Rita is professioneel en persoonlijk. Ik heb echt genoten.
Ga zeker nog een keer terug.

Willem Staal:

Vandaag ben ik voor het eerst gemasseerd bij massage-innerbalance . Het was top. Tegen een aantrekkelijke prijs werd mijn lichaam deskundig en met gevoel onder handen genomen. Op sommige momenten doezelde ik zelfs bijna even weg. Voor iedereen een aanrader. Bart bedankt.

KARIN:
Me laten masseren is voor mij niet iets wat ik heel snel doe, maar ik kreeg een tip van m'n zus. Bart hielp mij gelukkig snel over mijn schroom heen, waardoor ik echt heerlijk kon ontspannen en mijn dagelijkse stress even achter mij kon laten. Ik heb echt genoten.

PETER:
Heerlijke massage gekregen van Rita, die fantastische handen heeft, weet wat ze doet en is prettig in de omgang. Ik ben zelf masseur, dus ik weet waar ik het over heb.  Een massage boeken was zo gedaan, praktische website en heldere communicatie. Mijn complimenten!

Brecht Uiterwaal:
Al verschillende massages gehad bij massage-innerbalance, elke keer was ik zeer tevreden. Fijne, professionele en ontspannen sfeer. Ik ga zeker vaker naar Rita. Een echte aanrader.

Paul Compen:
Al verschillende massages gedaan hier. Deep-tissue-massage en ontspanningsmassage. Erg fijn! Binnenkort ga ik de Hotstone-massage ervaren. Masseur Bart heeft precies de juiste balans gevonden tussen ´stevig´ enerzijds en ´ontspannend´ anderzijds. Hij verteld ook leuk over de technieken die hij toepast en de achtergronden erbij. Echt een kadootje voor jezelf dit!


Fred van Reeuwijk:
Ontspanningsmassage is zeer goed bevallen. Van top tot teen behandeld.

Marianne Terbeek:
Hotstone massage was heerlijk ontspannen een echte aanrader. Masseur neemt de tijd en geeft uitleg van te voren wat hij gaat doen.

Karin Meerwijk: 
Al 2 soorten massages gehad en beiden erg fijn. Wordt goed en duidelijk uitgelegd hoe de massage gegeven wordt. Ga zo door. Binnenkort de Hotstone massage. Ben benieuwd.

Joke:
Vandaag een heerlijke hotsone massage gehad bij massage-innerbalance. Ik ben weer helemaal ontstresst en ontspannen.

Rinda Hak:
Bij massage-innerbalance een heerlijke massage ontvangen. Bart heeft fantastische handen die ´knopen´ vinden en je een diepe ontspanning geven. Een weldaad voor jezelf. Verder is Bart heel prettig in de communicatie en legt hij alles duidelijk en professioneel uit. Absoluut een aanrader!!

Bas Gradisen:
We komen inmiddels een aantal maanden bij massage-innerbalance. Het is daadwerkelijk een hele ontspanning, wanneer je weer geweest bent. Erg prettig en fijn, daarna kun je weer helemaal relaxed door met de week.

Sandra ter Bruggen:
Nu 2x geweest....ontspanningsmassage en ayurvedische gedaan....echt lekker rustig....en neemt de tijd voor je.....zeker moeite waard om te proberen.

Patricia Hermens:
Een hele fijne ayurvedische massage gehad, deze was echt heel fijn.

Helene:
Rita is vriendelijk en steld je op je gemak. Het was een heerlijke ontspanningsmassage. Ik heb zeker genoten en meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt. Dankjewel!

Judith:
vandaag een 4 handen massage ontvangen van Bart en Rita. Ik was erg nieuwsgierig of een vierhanden massage anders zou voelen dan een gewone  ontspanningsmassage. Het was een bijzondere ervaring. Bart en Rita zijn goed op elkaar ingesteld en hebben fantastische handen. Ik kom zeker nog een keertje terug.