4 handen Tantra massage

Wat is Tantra? Tan = expressie en Tra = bevrijding     De 4 handen Tantra massage wordt gegeven door Rita en Bart. Tantra is een ontdekkingsreis voor je lichaam en geest. Je leert om aanwezig te zijn in je sensuele energie, denkpatronen en emoties. Je stress vervliegt en je geest wordt helemaal vrij.

De Tantra massage is een sensueel spel, een liefdevolle aanraking en massage-ritueel. Op een respectvolle manier wordt door zachte aanrakingen sensuele energie (kundalini) opgewekt en over en door het hele lichaam verspreidt.

Door verschillende massagetechnieken worden lichaam en geest intens gekoesterd. Je innerlijke energie gaat stromen doordat elk plekje van je lichaam aandacht krijgt. Door je volledig over te geven aan het ontvangen, ervaar je geborgenheid en kom je (w) meer in contact met je lichaam en met je gevoel.

Tantra bestaat uit: respect, vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid.

 

Bij Tantra mag je genieten van je lichaam in haar totaliteit waarbij alle zintuigen mogen ontwaken. Je geniet van bewuste aanrakingen die je in alle openheid en veiligheid mag ontvangen, zonder terug te geven of te nemen.

 

Hoe geven wij de 4 handen Tantra massage:

We beginnen met een kort intake gesprek zodat we inzicht krijgen in je verwachtingen en grenzen. Deze Tantra massage wordt in zijn pure vorm (indien gewenst) geheel naakt ervaren en alle plekken op je lichaam worden liefdevol aangeraakt.

Wij masseren met warme massageolie en wordt gegeven op een futon ( dun matras). Weet dat alles er mag zijn en je in een veilige omgeving bent waar niet geoordeeld wordt. Wij zijn zelf gesteld op hygiëne. Neem een douche voor de sessie, wanneer dit niet mogelijk is kan je ook douchen bij ons.

Jij als mens staat bij ons centraal. We vinden het fijn wanneer je na de massage er met een tevreden en voldaan gevoel op terugkijkt. We sluiten af met kort gesprekje en er is te drinken met wat lekkers.

We geven graag antwoordt op eventuele vragen via mail of telefoon.